Porto Letitzia

Port Letizia is een vakantiecomplex aan het Meer van Lugano, vanwaar je een mooi uitzicht hebt over het meer en de bergen tot in Zwitserland.

Het complex beschikt over een zwembad (6×18 m; geopend vanaf half mei tot eind sept.) met gratis ligstoelen. Fietsen kunnen gehuurd worden op 200 m. Kajak- en waterfietsverhuur bij het Lido.

Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant en aan de bar.

Kinderen kunnen spelen in de grote tuin met een labyrint of in het speeltuintje.

Porto Letizia is door middel van een fraaie, nieuwe, boulevard verbonden met het schilderachtige plaatsje Porlezza (ca. 300 m) met gezellige terrassen en winkels. Er zijn volop ontspannende en/of actieve fiets- en wandel- routes langs verscholen dorpjes in de heuvels grenzend aan het meer. Op nog geen 15 km via de doorgaande route, langs het Lago di Piano, ligt Menaggio aan het Comomeer. Van hieruit zijn o.a. Varenna en Bellagio met een boottocht te bezoeken. Interessante (kunst)steden als Milaan (ca. 95 km), Como (ca. 45 km) en Lugano (ca. 20 km) zijn vanuit het complex makkelijk te bereiken. Het strand met een fraai aangelegd Lido is onderdeel van het eigen park.

Reactiescherm gesloten.